Aktiviteetit

Elijärven mökkilomien mökit sijaitsevat Kuhankuonon laajojen retkeilyreitistöjen välittömässä läheisyydessä. Meillä on myös hyvät yhteydet muihin paikallisiin matkailualan yrittäjiin, voit vaikka liittää lomaasi järjestettyä vaellusta, kirkkovenesoutua tai melontaa. Kaiken tämän voit myös tehdä omatoimisesti ja vapaalla aikataululla, me hankimme tarvittavat välineet.

Elijärvessä on myös mahdollista harrastaa kalastusta monissa eri muodoissa, vaikkapa jännittävä tuulastusyö. Jos ei ahti suo antejaan järvestä, voit kalastaa lohta tai nieriää omasta kala altaasta Elijärven mökkilomilta voit hankkia tarvittavat luvat.

Tilalla on oma lampi jonka rannassa on savusauna. Lammessa on saari missä viihtyisä grillikatos, saareen pääsee ”romanttista” kaarisiltaa pitkin. Lammessa kasvatetaan rapuja joten meillä on aina mahdollista ravustaa. Nämä tilat ovat vuokrattavissa erikseen., Voit siis viettää yrityksesi henkilökunnan tai ystäviesi kanssa ikimuistettavan päivän tai illan esimerkiksi pitämällä rapujuhlat. Savusaunasta ja pihasaunasta pääsee uimaan rapujen kanssa tai ikisulaan merijokeen

Erävaellus

5f468e98
Kuhankuonon reitistön polut kulkevat Etelä-Suomen…
Lue lisää

Melonta

image3
Kanootti (2 henk.) 20 €/vrk…
Lue lisää

Savusauna

6997-1322070453465_25
Tilalla on oma lampi jonka…
Lue lisää

Rantasauna

80 €/kerta max.10 henk.
Lue lisää

Kylpytynnyri

150 €/kerta max.12 henk.
Lue lisää

Varaus

Vuokraa tasokas mökki mukavuuksilla. Mökit soveltuvat myös yritysten kokous ja virkistyskäyttöön.…